Dansen op het elitaire ritme van een massamanipulatie van schuld en leugens

2 februari 2012
Door Zen Gardner

Waarom je woorden wegen in een tijd dat de planeet wordt vernietigd en we allemaal systematisch een kopje kleiner gemaakt worden?

Wanneer het eindelijk tot je doordringt wat deze elitaire globalisten van de New World Order allemaal bekokstoven kan het je serieus bij de keel grijpen. Veel duidelijker dan het nu is kan het niet zijn.

Vrijwel constant zien we chemtrails op het grootste beeldscherm van de planeet, de hemel boven ons hoofd, die een absolute minachting tonen voor alles wat leeft.

En toch zien de meeste mensen ze niet eens en zwijgen de autoriteiten en de media er in alle talen over.

Vogels vallen met hele zwermen tegelijk dood uit de lucht en dode vissen spoelen met miljoenen tegelijk aan op onze stranden. En iedereen doet of zijn neus bloedt, alsof ze geen idee hebben wat er gaande is.

De Golf van Mexico is dood, de zeer belangrijke golfstroom is onderbroken, het lokale klimaat is verstoord, de regionale voedselvoorziening en het water zijn vergiftigd en ze lopen te kloten met de stratosfeer en het magnetisch veld met een hele resem aan duivelse apparaten.

En dan hebben we het nog niet over de met opzet gecrashte economie, de geënsceneerde 'Strijd tegen het Terrorisme' en de oprukkende repressie.

Worden wij geacht dat allemaal niet te merken? Of is het juist de bedoeling dat we denken dat de wereld met opzet vernietigd wordt?

Ziehier: het tweepersoons destructieteam
Is het daarom dat er een vriendelijk gezicht wordt geplakt op de opzettelijke vernietiging en ontvolking, hopend dat we geen erg hebben in de ruïnes dier er voor onze ogen worden opgetrokken, terwijl ze ons laten geloven dat ze ons een plezier doen en werken aan nieuwe ideeën voor onze toekomst; met een boodschap direct van de Bilderbergers die luidt: het is tijd om de ontvolking te versnellen?

F. William Engdahl schreef ooit in Financial Sense:

Bill Gates, Microsoft-oprichter en een van de rijkste mannen van de planeet, houdt een imago in stand van een goedaardige filantroop, die zijn miljarden via zijn (van belasting vrijgestelde) Bill & Melinda Gates Foundation (Stichting) aanwendt om ziektes te bestrijden, voedseltekorten in Afrika te lenigen en armoede terug te dringen. Tijdens een recente conferentie in Californië, onthulde Gates de minder openbare plannen achter zijn filantropie — ontvolking, ook wel gekend als eugenetica.

Gates onthulde zijn plannen tijdens een California TED2010 Conferentie (alleen voor genodigden) in Long Beach, in een toespraak met de titel “Innovating to Zero!” ("Vernieuwen tot nul"). Samen met het wetenschappelijk gezien absurde voorstel om de menselijke uitstoot van CO² tegen 2050 te reduceren tot nul, zegt Gates na 4½ minuten: "Het eerste is bevolking. De wereld heeft momenteel 6,8 miljard bewoners. Dat aantal zal toenemen tot 9 miljard. Welnu, als we succesvol zijn met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, zuigelingenzorg, kunnen we dat aantal met misschien 10 tot 15% verlagen"

U kunt dat maar moeilijk geloven?

Bekijk hier de toespraak van Gates, zie hoe hij valse premisse op valse premisse stapelt - zoals ze dat allemaal doen omdat ze denken dat we allemaal achterlijke idioten zijn - en vervolgens zijn ijzingwekkende oplossingen aandraagt om te "vernieuwen tot nul".

[Oefening: reken eens uit wat de som is van de CO² die wij met zijn allen met elke ademteug produceren]

Het Decennium van de Dood
Overigens hebben ze zichzelf een doel gesteld voor hun vaccinatieprogramma waar ze zo gek op zijn Is dit het afgesproken signaal?

Bill & Melinda Gates geven $10 miljard en roepen op tot Decennium van de Vaccins

DAVOS, Zwitserland — Bill en Melinda Gates kondigden vandaag aan dat hun stichting de komende tien jaar 10 miljard zal inzetten voor onderzoek, ontwikkeling en levering van vaccins voor de armste landen van de wereld.

Melinda Gates: “We hebben van vaccins onze hoogste prioriteit gemaakt bij de Gates Foundation, omdat we met eigen ogen hebben gezien wat de ongelooflijke gevolgen hiervan zijn op het leven van kinderen. ”

Bron

... ongelooflijke gevolgen... wat je zegt....

Maar niet alleen vaccins mensen
Naast vaccins, financieren de Gates 10 verschillende projecten voor onderzoek naar nieuwe contraceptiemethodes, inclusief de meest recente methode van mannen steriliseren door hun testikels te behandelen met ultrasoon geluid.

Maar de Gates of Hell financieren ook twee andere belangrijke bewegingen in de richting van het vernietigen van het ecosysteem van de Aarde en het uitroeien van de bewoners: geo-engineering (chemtrails et. al.), en genetische gemanipuleerde organismen (GMO)

De stille wensen van Bill Gates over Geo-engineering

Bill Gates heeft al eerder laten zien geïnteresseerd te zijn in geo-engineering-plannen met zijn patentaanvraag voor het reduceren van de intensiteit van dodelijke stormen. En daarom zal het niemand verbazen dat Science Insider vroegere projecten van de Microsoft-baas betreffende het veranderen van het klimaat heeft opgeduikeld - van het filteren van CO² tot het weerkaatsen van zonlicht middels helderdere wolken

Bron

En

‘Gates Foundation financierde vergunning voor genetisch gemanipuleerde muggen

Bill Gates, die recent 500.000 Monsanto-aandelen kocht, financierde het verkrijgen van een vergunning voor genetisch gemanipuleerde muggen. Het plan, bedacht door het Bureau voor de coördinatie van Humanitaire Zaken van de Verenigde Naties, behelst het maken van genetisch gemanipuleerde muggen die zichzelf doden of steriliseren. De bedoeling van de VN is het bestrijden van Denguekoorts middels het genetisch manipuleren van de natuur.

Net als bij andere genetisch gemanipuleerde het geval is, zijn de gevolgen op lange termijn onbekend. Een genetisch gemanipuleerd wezen loslaten in de vrije natuur kan de genetische code van een hele soort veranderen.

Bron

De Monsantoconnectie
Naast het feit dat Gates deze afschuwelijke firma financiert en er belastingvrij van profiteert, brengt het een imagoprobleem met zich mee, en daarom worden Bilderberg Bill & Melinda ingezet.

Het onmiddellijke gevolg van deze samenwerkingsverbanden is het verbeteren van het imago van deze genenreuzen door het gratis weggeven van 'genen' aan behoeftige boeren. De doelstelling op lange termijn is echter het creëren van de "ondersteunende milieus" (bioveiligheidswetgeving, intellectuele eigendomsrechten, positieve media-aandacht om de acceptatie te bevorderen) die het op de markt brengen van genetisch gemanipuleerde gewassen en daarmee samenhangende technologie zullen ondersteunen. Het is een heel pakket - verpakt in een filantropisch papiertje - en er zitten heel wat haken en ogen aan.

Bron

Een elitaire oorlogsverklaring?
Diegenen van u die wakker en zich bewust zijn van wat er zich afspeelt in de wereld - dat de zelfverklaarde elite van deze wereld een flinke eliminatie van de kudde plant - zullen niet verbaasd zijn over dit alles. Wat echter wel verbazend is hoe openlijk het allemaal gebeurt.

Dat kan twee dingen betekenen:

1 - Ze hebben alle vertrouwen in de manier waarop ze het grootste deel van de samenleving hebben geprogrammeerd en in slaap gesust, om de mensen de onzin van het opwarmen van de Aarde en 'ecologische voetafdruk' te laten geloven, net als de mythische 'strijd tegen het terrorisme' en een hele resem andere leugens
2 - Het is het signaal voor de leden van hun groep dat het programma in gang is gezet

De Bill & Melinda Gates (of Hell) Stichting is het nieuwe uithangbord. Maar terwijl er alles aan gedaan wordt om de Gates Foundation een goedaardig, filantropisch imago te geven, blijft het nog steeds een programma van bevolkingsreductie, ontvolking, verpakt in een glimmend, positief papiertje. En ze gooien hun volledige gewicht erachter en dragen anderen op hetzelfde te doen.

"Tijd om vrijgevig te zijn, broeders"

President Barack Obama ontving vanmorgen Berkshire Hathaway Inc. CEO Warren Buffett en de medeoprichter van Microsoft Corp., Bill Gates in het Witte Huis om te praten over de economie en de filantropische ondernemingen van de miljardairs, aldus een medewerker van het Witte Huis.

Obama had vergadering, waarbij ook de echtgenote van Gates, Melinda, aanwezig was, belegd om het Giving Pledge-project, opgestart door Buffett en Gates met de bedoeling rijke Amerikanen over te halen hun rijkdommen aan goede doelen te geven, te bespreken, aldus de medewerker, die anoniem wenste te blijven.

Bron

Waarom niet? Het oude geld zal binnenkort waardeloos zijn, eens we de geplande overgang hebben doorlopen. "Gebruik het voor goede doelen mensen. We gaan van de Aarde onze eigen privéspeeltuin maken!"

Andere aanwijzingen
U bent nog steeds niet zeker? Waarom denkt u dat ze vorig jaar alle natuurlijke zaden van de hele planeet hebben ondergebracht in een onderaardse bunker in Noorwegen, terwijl ze bezig zijn de genetische samenstelling te veranderen van de zaden die wij geacht worden te eten?

Denk daar maar eens over na.

En waarom bouwen ze koortsachtig aan hun ondergrondse steden, terwijl ze aan de oppervlakte het milieu ruïneren? Oh, dat wist u niet? Dat zouden ze ons toch verteld hebben? Tijd om uw kop uit het zand te trekken!

Bereiden ze zich voor hun ondergrondse arken op te zoeken? Ja, het is niet leuk om dat te horen. Maar heeft u liever dat de trein over u heen dendert en wij niks zeggen?

Het spijt me om het te moeten zeggen, maar dit is niet slechts theorie. Begin maar al eens te lezen over depopulatie en eugenetica en u zult erachter komen dat dit al eeuwen lang hun modus operandus is: periodieke eliminatie van de kudde met oorlogen en epidemieën, vernietigde economieën en hongersnoden, terwijl ze de wereld in bedwang houden met de een of andere vorm van sociale slavernij. Het is niets nieuws onder de zon. Maar nu is het zo dat de groei van de mensheid zo snel toeneemt dat onze aantallen ze angst aanjagen. Daarnaast willen ze alles voor zichzelf.

Is het u nog niet opgevallen dat ze sterk de neiging hebben te hamsteren? De Rothschild-familie heeft een fortuin van 500 biljoen (ja, met een 'b'). De koningin van Engeland en het Vaticaan bezitten voldoende om de halve wereld van hun schulden af te helpen en ze te onderhouden.

Maar ze zijn niet zo goed in het delen van hun bezittingen; als u dat nog niet opgevallen was. Ze zadelen liever u op met een schuldgevoel over het verkwisten van de natuurlijke hulpbronnen van de Aarde.

Waarom zouden we ook nog maar iets geloven van wat ze te zeggen hebben?

Nutteloze mee-eters
Zo zien ze ons. Er wordt over ons gesproken als 'human resources' ( 'menselijke hulpbronnen'). U bent een nummer.

Epiloog
Bill Gates is een van vele eugenetici, maar hij komt met bakken geld over de brug en werpt dikke rookgordijnen op, en het lijkt alsof ze denken dar Gates het juiste imago heeft om alles in kannen en kruiken te brengen.

Het is moeilijk te geloven dat 'opwarming' en andere sprookjes nog steeds zo wijdverbreid zijn en geloofd worden, maar dat is wel het beeld dat de nieuwsmedia ophouden. En, het spijt me het te moeten zeggen, de mensen slikken het allemaal maar, zullen waarschijnlijk vanuit hun luie zetel toekijken hoe hun wereld ten onder gaat, en ze zullen zichzelf de schuld geven. Een buurman vroeg me gisteren: denk je niet dat het God's manier is om de mensen te straffen voor wat we met de planeet gedaan hebben?

Ik weet het.

Zwakzinnigheid.

Het is een pandemie.

De gemanipuleerde massa's zijn dermate verkleuterd en gehersenspoeld dat wanneer de verkrachte Aarde ze niet ombrengt, ze zich waarschijnlijk vrijwillig kandidaat zullen stellen om te sterven en zo hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Het is een opeenstapeling van factoren en een logische deductie. En het is allemaal zo ontworpen.

Het is verbijsterend om het allemaal te zien gebeuren. Mensen raken tot tranen toe geroerd over hun energiebesparende Prius of hun recyclage-activiteiten, terwijl ze hand in hand spirituele liederen zingen met hun vriendelijke verdelger Bill en zijn verraderlijke verhaal over de gevaren van de opwarming en de toename van de wereldbevolking - geen idee wat de uiteindelijke oplossing zal zijn.

We dansen allemaal op het elitaire ritme van een massamanipulatie van schuld en leugens, terwijl we hun vernietigende programma's voor de planeet slikken als zoete koek en onze ecologische voetafdruk proberen te verkleinen terwijl we onze door chemtrails overdekte ondergang tegemoet rennen.

Hoe gemanipuleerd bent u zelf?
Blijf wakker. Ze spuiten als bezetenen, hebben hun zinnen gezet op onze voedselvoorziening. Meer gefabriceerde moeilijkheden liggen in het verschiet. Blijf in de buurt van vrienden en familie, en vertel het aan iedereen.

Origineel: 'The (Bill) Gates Of Hell Foundation'
Vertaling©; Arjan Plantinga


© Arjan Plantinga
Alle rechten voorbehouden

privacybeleid